POP d Questions~~~

BTW....

If you find the images are interesting enough for you to drop a msg to my messenger, and i didnt reply, which means i'm not at the desk (sorry..) , pls leave me your name and contact via phne,mail,fb,ms or any other media, and i'll hit you back..

Kalau lah korg rase gamba2 kt sini ckop best untuk membuatkan korg nk bermsg ngn aku kt mesengger ini, dan aku plak x reply2, yang menunjukkan aku tidak berada berdekatan laptop ini (maapkan aku), sila lah tinggal kan name dan cemane aku nk kontek balik, phne ke.. mail ke.. facebook ke.. ape2 la.. hihi..

enjoy!!!!! :) thanx for dropping by..

New Place, New Life, New Responsibility, New Environment!!!! - Part Two

Ok, belakang rumah pon jadik! Mari bergambar~ hehehe. Location: Backyard, 5 Cameron Street, Jesmond, Newcastle, Australia. Panas OK?! So, Jangan komen wajah berkerut kami, thank you.

Off to Uni~ yehooo.. terasa sgt foreigner apabila menghadiri perjumpaan staff dan pelajar asing school of architecture.. Teringat budak2 foreigner kat uia dlu.. dan lantas teringat rakan2 uia.. hmm.. Lovely memories~
Budak semangat nak g uni for orientation!

Study on orientation day? Power budak nih..
Browsing all clubs~ (tapi x masuk satu pon.. haha) . These two clubs certainly catch our attention.. On left, Medieval club: Historical culture of omputeh.. Cube kalau kat malaysia, Kelab traditional, pasti x pandang pon.. hmm.. and on the right, kelab untuk ke Club: sedikit culture shock (setelah dibasuh beberapa tahun @ UIA). Tp.. kalau aku blaja kat lim kok wing skali pon pasti aku kagum dgn universiti yang ada kelab, untuk ke kelab malam.. COOLNESS! haiii.. Slamat lah da kawen.. hahaha.

We're having good time di negara orang, but then, sgt merindui kampung halaman.. (dah x saba nak balik malaysia yang indah)


to be cont..

...



0 comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

L.I.F.E. as it is..

PEOPLE | WEDDING | EVENT | ART | TRAVEL
LIFE PHOTOGRAPHY