POP d Questions~~~

BTW....

If you find the images are interesting enough for you to drop a msg to my messenger, and i didnt reply, which means i'm not at the desk (sorry..) , pls leave me your name and contact via phne,mail,fb,ms or any other media, and i'll hit you back..

Kalau lah korg rase gamba2 kt sini ckop best untuk membuatkan korg nk bermsg ngn aku kt mesengger ini, dan aku plak x reply2, yang menunjukkan aku tidak berada berdekatan laptop ini (maapkan aku), sila lah tinggal kan name dan cemane aku nk kontek balik, phne ke.. mail ke.. facebook ke.. ape2 la.. hihi..

enjoy!!!!! :) thanx for dropping by..

New Place, New Life, New Responsibility, New Environment!!!! - Part One



Getting married? Done! haha.. alhamdulillah.. It's only been two months but a lot had happen lepas kawen. I'm completely in new place, with a new responsibility, within a new environment, luckily with few of known faces (good looking faces who are equally good friends of mine).

kamon2! get up!!

Barbecue time!!! The best lamb grill i've had so far~ yummy...

Kanak2 produk Newcastle, Australia, yang bakal membesar di malaysia dengan jayanya.. Amin~
Dalam masa terdekat?? Memang tak lah! haha..

Some just arrived (us), and some will be going back to lovely Malaysia for good. Even kenal x sampai sbulan, dah sgt slesa dgn dua family nih.. and for guys like Isa, yang dah rapat dengan dorg2 nih, pasti sgt sedih.. Hmm..

Heeee...




To be cont...








There was an error in this gadget

L.I.F.E. as it is..

PEOPLE | WEDDING | EVENT | ART | TRAVEL
LIFE PHOTOGRAPHY